- Jeg ser frem til utfordringen

Joe Gomez gleder seg til å ta fatt på Liverpool-karrieren, når preseason-treningen starter over helgen.

- Jeg forstår at dette er en enorm klubb, og et steg opp fra det nivået jeg har spilt på. Jeg vil få mange flere utfordringer, men jeg går til verket med mål om å kjempe om en plass på laget, uavhengig av alderen min, uttaler Liverpools nye forsvarer til South London Press.

I rampelyset

- Jeg ønsker å bevise at jeg er god nok. Jeg skal gripe denne muligheten med begge hender, og forsøke å spille god fotball. Jeg kommer mer i rampelyset nå, men det må jeg bare vokse på og se på som positivt.

Manager Brendan Rodgers var en av årsakene til at Gomez valgte Liverpool.

- Jeg møtte ham, og det ble helt avgjørende. Han var positiv, og har allerede bevist at han gir unge spillere en sjanse.

LES OGSÅ: Dette er Joe Gomez

18-åringen er opptatt av å forlate Charlton på en real måte.

- Jeg kan forstå at Charlton-fansen ønsker at jeg hadde blitt ett år til, og at de mener det ville ha vært best for utviklingen min, men jeg er ambisiøs og ønsker å lære mer. Jeg kunne ikke si nei til en overgang til Liverpool.

- Jeg ønsker at Charlton-fansen skal vite at jeg fortsatt ønsker å ha et godt forhold til dem. Jeg håper de forstår hvor mye jeg har satt pris på deres støtte. Men når jeg fikk denne sjansen, følte jeg at det var dette jeg ønsket.

Familiens støtte viktig

- Jeg bestemte meg raskt for Liverpool, og lot ikke snakk om andre klubber distrahere meg. Jeg fokuserte egentlig aldri på noe annet.

- Familien min reiste opp til Liverpool sammen med meg, fordi de også hadde en del de skulle ha sagt. De støttet meg. Jeg ønsket å ha dem ved min side, for de har hjulpet meg mye.

- Charlton har også hjulpet meg mye. Jeg ville ikke ha fått denne sjansen, eller vært den spilleren jeg er i dag, uten Charlton. Det må jeg takke dem for.

Liverpool skal vurdere Gomez under preseason, for å avgjøre om han skal lånes tilbake til en Championship-klubb.

Charlton er åpne for en retur til sør-London, men mye avhenger av om Liverpool er villige til å betale deler av forsvarsspillerens lønn. Derby County kan også være et alternativ, da dette er en klubb som Liverpool tidligere har lånt ut unge spillere til.

LES OGSÅ: Shelvey var forrige spiller som ble hentet fra Charlton