- Jeg var nærmest arbeidsledig

Adam Bogdan syntes han hadde fint lite å gjøre i Liverpool-debuten – før straffespark-konkurransen.

Ungareren gjorde tre flotte redninger når kampen ble avgjort fra straffemerket, men før det hadde han ikke rukket å bli svett engang.

- Jeg var nesten ikke borti ballen i løpet av 120 minutter. Det eneste skuddet jeg fikk mot meg var scoringen deres, ettersom vi kontrollerte hele kampen, sier Bogdan til Liverpool Echo.

- Keeperspill handler om så mye mer enn å redde straffespark, men jeg skal fortsette å jobbe hardt, og dersom jeg får en ny sjanse så skal jeg ta vare på den, sier ungareren om sin egen prestasjon.

- Det ble til slutt en fin kveld for meg i debuten. Jeg forsøkte bare å fokusere på mitt eget spill, og hva jeg måtte gjøre for å foreta redninger og hjelpe laget.

- Jeg reddet noen straffespark i min tid i Bolton også, og det var flott å gjøre det samme her. Vi forsøkte å få jobben gjort før straffespark-konkurransen, og presset på. Vi hadde 50 skudd, men de forsvarte seg på fantastisk vis gjennom hele kampen.

Mishagsytringer fra tribunene

Hjemmelagets supportere ga tydelig uttrykk for at de var misfornøyde med spillernes prestasjoner utover i kampen, og det kunne høres buing både etter ordinær tid og etter ekstraomgangene.

- Jeg er verken døv eller blind, så jeg både så og hørte hva som foregikk. Men du må bare konsentrere deg om din egen jobb. Det var frustrerende at vi hadde så mange sjanser uten å score. Men jeg tror fansen kunne se at vi fortsatte å prøve.

- Jeg skjønner deres frustrasjon. Vi ønsker å vinne, og vi gjør alt for å vinne, og vinne med stil. Det var frustrerende for meg å se keeperen deres gjøre alle disse redningene.

- Når lag fra lavere divisjoner kommer hit, kjemper de og forsvarer seg som om det gjaldt livet. Det er ikke enkelt å forsvare seg på den måten i 120 minutter, så Carlisle skal ha honnør for å ha gitt oss en skikkelig test.

Gratulasjoner fra manageren

Bogdan forteller at det vanket gratulasjoner fra manager Brendan Rodgers etter hans tre strafferedninger.

- Manageren tok meg i hånden og gratulerte meg. Han sa ikke noe spesielt. Vi vil gå gjennom kampen og analyse den i løpet av torsdagen.

- Manageren snakker ikke så mye etter en kamp. Det venter han med til neste dag.

- Dette er en fantastisk klubb, med et fantastisk godt arbeidsmiljø. Jeg trener med gode spillere, og jeg drar hjem fra trening med et smil om munnen hver dag.

REDNING: Adam Bogdan reddet tre straffespark mot Carlisle i går kveld.

Nå venter Aston Villa på lørdag for Liverpools gutter. En ny hjemmekamp.

- Vi vet alle at Villa-kampen blir viktig. Vi sliter med å omsette sjansene i scoringer for øyeblikket, men det vil komme. Jeg håper det kommer på lørdag.

Ønsker Lovren god bedring

En som ikke spiller da, og som må belage seg på et langt skadeopphold, er Dejan Lovren. Kroaten fikk en alvorlig ankelskade mot slutten av andre ekstraomgang, og ble båret av banen mens han fikk tilførsel av oksygen.

- Han var ikke i garderoben etter kampen, og det så alvorlig ut. Vi vil få vite mer i løpet av torsdagen. Vi ønsker ham god bedring.

LES OGSÅ: BESKJEDEN KEEPERHELT