- Jeg vet mye om spillerne

Jürgen Klopp synes ikke det blir vanskelig å ta ut laget mot Tottenham, da han allerede vet mye om Liverpools spillere.

- Jeg ser fotball hele tiden, så jeg vet mye om mine nye spillere, så det er ikke noe problem, uttalte Klopp på sin pressekonferanse i går.

Tyskeren bryr seg ikke så mye om hvordan spillerne presterte under Brendan Rodgers sin ledelse.

- Hva de gjorde i forrige uke eller for to uker siden er ikke så interessant. Jeg er mer interessert i å finne ut hva de er i stand til å utrette på sine beste dager. Det er dette jeg ser etter når jeg skal ta ut startelleveren mot Tottenham.

48-åringen lar seg ikke affisere av at han har hatt få dager til rådighet sammen med spillerne foran kampen på White Hart Lane.

- Det hadde selvsagt vært bedre om vi hadde jobbet sammen i seks uker, men verden er ikke perfekt, så vi må forholde oss til situasjonen slik den er. Jeg visste det var slik, så dette er ikke noe problem nå.

- Nå må vi bare trene så ofte og så lenge som mulig, og ikke tenke på forventningene som stilles av andre. Jeg leser ikke det som skrives, så jeg føler ikke forventningene fra utsiden. Det presset jeg legger på meg selv er stort nok. Jeg trenger ikke noen til å fortelle meg at jeg må lykkes. Det vet jeg.

- Vi har hatt tre veldig gode treningsøkter. Spillerne er veldig gode til å lytte, og forstå hva jeg ønsker. Dette er ikke tidspunktet hvor jeg kommer til å forandre på mange ting. Det handler bare om å stramme skruene litt i riktig retning, og det er hva vi har forsøkt å gjøre. Jeg har jobbet med hele staben min i LFC det meste av tiden denne uken.

LES OGSÅ: LIVERPOOL I 4-2-3-1-FORMASJON?