- Jordan blir viktig i årene som kommer

Brendan Rodgers slår fast at Jordan Henderson blir en viktig spiller for Liverpool FC i årene som kommer, etter at midtbanespilleren i dag signerte en ny femårskontrakt med Anfield-klubben.

- Jordan er en strålende proff, og hans dedikasjon til karrieren og fotballen generelt gjør ham til en rollemodell for alle unge spillere, uttaler manager Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com i forbindelse med at Jordan Henderson signerte en ny femårskontrakt med Liverpool FC tidligere i dag.

- Han har møtt motgang i sin tid i Liverpool, men han har forbedret seg, vokst og utviklet seg som spiller takket være sin egen hunger, oppofrelse og vilje til å lære og bli bedre, fortsetter manageren.

- Det faktum at han nå har skrevet under på en så lang kontrakt og bundet seg til Liverpool er et tegn på at han tror på hva vi forsøker å gjøre her. Han vil spille en viktig rolle i vårt forsøk på å ta dette laget fremover, og vi håper å få suksess i tillegg til den fremgangen vi allerede har hatt.

- Jeg er veldig spent på fremtiden vår, og opprømt ved tanken på hva denne gruppen kan klare sammen. Dagens nyhet er et nytt viktig positivt steg fremover.

- Eierne er oppsatt på å skape et lag som kan vokse, bli bedre og til syvende og sist kan vinne sammen. Flere viktige spillere har skrevet under nye kontrakter denne sesongen, og jeg har tro på at vi under Ian Ayres ledelse vil få se flere spillere som signerer og at vi sikrer oss flere spennende talenter i tillegg til de vi allerede har i troppen.

De andre spillerne som har skrevet under nye langtidskontrakter denne sesongen er Philippe Coutinho og Daniel Sturridge.