- Jordan er en leder

Emre Can er henrykt over nyheten om at Jordan Henderson signerte en ny femårskontrakt verdt £100,000 i uken i går.

- Jordan er en leder ute på banen. Han er alltid der for deg, også utenfor banen. Du kan alltid snakke med ham. Han er en flott fyr. Han liker å spøke og le, men han vet også når han skal være seriøs. Han er en ganske stille type, men når det stormer som verst er han ikke redd for å stå frem og si hva han mener, uttaler Can til Liverpoolfc.com.

- Jeg kan lære mye av Jordan. Jeg er et par år yngre enn ham. Han gir 100% hele tiden, og jobber hardt med eget spill. Han er stinn av selvtillit og gir aldri opp. Han er alltid der for laget, både på og utenfor banen.

- Du skal aldri gi opp, og du kan se at Jordan aldri gir opp. Han har fått tillit av manageren, og det er flott at han har fått lede laget som kaptein. Han har mange gode kvaliteter, noe du ser på treningsfeltet hver dag, og også i hver eneste kamp. Han har fortjent å lede klubben som kaptein.

Tyskeren med tyrkiske aner ser lyst på fremtiden i Liverpool med så mange unge spillere på langtidskontrakter i klubben.

- Det er ikke lenge siden Coutinho signerte en ny kontrakt, og det viser hvilken stor fremtid denne klubben har, med mange unge spillere. Det er flott for klubben at disse unge spillerne skriver under nye kontrakter.