- Kan ikke huske sist LFC hadde så gode backer

TV2-ekspert Simen Stamsø Møller er blitt mektig imponert over backspillet til Nathaniel Clyne og Joe Gomez i sesongens tre første ligakamper.

- Det er en ting som virkelig har slått meg med årets Liverpool-utgave, og det er sidebackene. Liverpool har hatt trøbbel i backposisjonene i årevis. Jeg kan faktisk ikke huske sist LFC hadde to skikkelige sidebacker samtidig, sier Stamsø Møller til Liverpool.no.

Studioeksperten hos TV2 avslører at han ikke synes duoen Riise/Finnan heller var det helt store backparet, men de var likevel det beste backparet han kan huske Liverpool har hatt i Premier League-æraen.

- Clyne har alt Johnson ikke hadde

- Nathaniel Clyne fremstår jo som rene superbacken til sammenligning. Mot Arsenal temmet han Alexis Sanchez fullstendig. Kanskje den beste spilleren i Premier League i fjor, sammen med Eden Hazard.



IMPONERT: Nathaniel Clyne har alt som Glen Johnson ikke hadde, ifølge Simen Stamsø Møller.

- Nathaniel Clyne har alt det som Glen Johnson ikke hadde. Johnson var lat, mens Clyne strutter av energi. Og så er han rett og slett god.

Stamsø Møller synes også at høyrebeinte Joe Gomez har overrasket positivt på venstrebacken, selv om han synes den tidligere Charlton-forsvareren har vært litt mer rufsete enn kollega Clyne på motsatt side.

- Man kunne vel ikke på forhånd håpet på at Gomez skulle spille bedre enn dette. Han har vært overraskende solid, slår TV-mannen fast.

Spår 3-5.plass

Trass i sju poeng og null baklengs på de tre første kampene, er Stamsø Møller langt fra sikker på at Liverpool klarer å bli blant de fire beste denne sesongen.

- Jeg spådde Liverpool blant topp tre i fjor. Det tipset var basert på at Mario Balotelli skulle levere varene og at Daniel Sturridge skulle holde seg skadefri. Jeg har vært mer forsiktig i mitt tips denne sommeren, og har tippet Liverpool på femteplass.

LES OGSÅ: - BALOTELLI VIRKET IKKE INTERESSERT


  - Jeg tror det bare er et tidsspørsmål før Dejan Lovren blir avslørt. Jeg tipper Liverpool som en utfordrer til en plass i Champions League, men tror ikke laget er godt nok til å gå helt til topps trass i en god start. Havner Anfield-klubben på fra 3-5.plass tror jeg de skal være godt fornøyd.

- Mye kommer selvsagt an på de andre lagene. Klarer lag som Arsenal og Manchester United å prestere stabilt? Liverpool har holdt nullen i tre kamper. Altså 270 minutter. Det er imponerende. Men jeg forandrer ikke på tabelltipset mitt av den grunn.

- Sommerkjøpene imponerer

- Samtidig må jeg innrømme at jeg er blitt imponert over sommerkjøpene til Brendan Rodgers. Clyne og Gomez er nevnt. Men også James Milner er en kjempesignering. Og Benteke var alldeles rå mot Arsenal. Han kommer til å score en del mål.



EN KJEMPESIGNERING: James Milner er et av flere sommerkjøp som ser ut til å ha funnet seg godt til rette i Liverpool.

- Det store spørsmålet er om Roberto Firmino klarer å finne plassen sin på dette laget, og spille bra hele tiden. Det er hard kamp om plassene lengst fremme på banen. Jeg tror Philippe Coutinho blir fast, og da er det mange om beinet om den siste plassen, når jeg forutsetter at Benteke blir førstevalg. Firmino er den eneste av nysigneringene jeg er litt usikker på. Danny Ings tror jeg nemlig blir en bra mann å ha i troppen for Liverpool, ydmyk og lærevillig som han er.

LES OGSÅ: SIDEBACKENE IMPONERER