- Kan kjempe om ligatittelen til neste år

Ifølge Brendan Rodgers var det ikke realistisk for Liverpool å kjempe om gull i Premier League denne sesongen, men denne troppen med mange nye spillere vil være klar til neste sesong.

- Dette ville bli en vanskelig sesong, med så mange forandringer og alt rundt det, forklarte Rodgers på dagens pressekonferanse. – Det var ikke realistisk å kjempe om en ligatittel.

- Denne sesongen dreier som om å komme inn blant topp fire, gjøre påvirkningen av så mange nye spillere så liten som mulig, gi dem tid til å utvikle seg, og så sikte ut et trofé i en av cupturneringene. Det er hva vi nå fokuserer på.

- Jeg mener dette er en tropp som har kapasitet til å vinne Premier League. Spillerne vil vokse sammen og hvis vi kan vinne en cup i år vil det gi oss enda større stimulering.

- Det er ingen tvil om at underveis må du bringe inn ferdig kvalitet som kan hjelpe den veksten.

- Jeg visste vi hadde hentet talent (i sommer) og at noen av spillerne ville finne seg til rette hurtigere enn andre. Når de har funnet sin rytme og tilpasset seg måten vi arbeider på, da har vi imidlertid en positiv fremtid med disse spillerne.

- Over de siste seks eller sju ukene har de begynt å tilpasse seg. Det fine og spennende med denne troppen er at vi har så mange spillere som kan utvikle seg så mye.

- Spillerne er unge og lærer fortsatt på dette nivået, som Can, Coutinho, Sterling, Moreno, Manquillo, Sakho og det er også eldre spillere som kan utvikle seg som Lallana. Vi behøver bare tid til å arbeide sammen og utvikle dette videre.

- Innen sommeren er over vil denne tilpasningen være komplett, da kan vi være med å kjempe om ligatittelen igjen.