- Kan se for meg å bli solgt til hvem som helst, men ikke til United

Martin Skrtel har omtalt kontraktsforslaget fra Liverpool som «uakseptabelt». Men om han skulle bli solgt, er det en klubb han aldri kommer til å havne i.

Martin Skrtel er lite fornøyd med den nye kontrakten han er tilbudt av Liverpool.

Temaet rundt Skrtels framtid opptar selvsagt også journalister hjemme i Slovakia, der Liverpools midtstopper er på jobb med landslaget.

På spørsmål fra en journalist - med Manchester United-caps - om han kunne se for seg en overgang til Manchester United, svarte Skrtel:

- Jeg kan se for meg å bli solgt til hvem som helst, men ikke til United - aldri. 

Selv om Skrtel tydelig spøker og ler i intervjuet, som du kan se nederst i saken, har saken også en alvorlig undertone. For Skrtel har fortsatt ikke signert noen ny avtale med Liverpool.

Skrtel har ett år igjen av kontrakten, og om ingen ny avtale blir signert står man i fare for å miste ham på free transfer neste sommer - eller å innkassere på ham før det.

Ifølge Daily Mail skal Skrtel ha blitt tilbudt en treårskontrakt, med opsjon på nye 12 måneder ved slutten av kontrakten. Ifølge avisen skal problemet være at slovaken må spille opp mot  80 prosent av kampene for å få full lønn.

- Kontraktsforslaget er uakseptabelt for meg. Slike kontrakter som dette tilbys spillere som er mye eldre enn meg, eller spillere som har skadeproblemer. Om jeg følte jeg tilhørte den kategorien kunne jeg ha signert en slik avtale, sa Skrtel til journalister i hjemlandet for noen dager siden.

PS! Den siste spilleren som gikk direkte mellom Liverpool og Manchester United er for øvrig Phil Chisnall som kom fra Old Trafford-klubben i 1964.