- Laget må håndtere at Martin er borte

Mamadou Sakho har tro på at Liverpool har gode nok spillere til å dekke opp for at forsvarets krumtapp Martin Skrtel nå er suspendert de tre neste kampene.

- Vi har en sterk tropp og vi har veldig gode spillere, sier Sakho til liverpoolfc.com foran lørdagens møte med Arsenal. – Det er sant at Martin er en viktig spiller for oss, men nå må laget håndtere at Martin er borte og jeg har tro på alle våre spillere da de har gode kvaliteter.

- De 11 som starter mot Arsenal må holde seg fokuserte og være klare til kamp.

- Jeg vil forbli den jeg er, Mama er Mama! Det er det samme med Martin, og det er det samme med de andre spillerne, fortsetter Mamadou Sakho på spørsmål om en må forandre mentalitet foran den svært viktige kampen i London.

- Jeg har min personlighet, jeg ønsker å gi 100 prosent i hver kamp. Jeg snakker, jeg liker å hjelpe alle de andre spillerne og være positiv hele tiden.

- Alle spillere har slått en feilpasning eller vært årsak til et baklengsmål, men hvis du fortsetter å ha en positiv innstilling kan du hjelpe vennen ved siden av deg.

- Det er en ny klubb for ham, nye lagkamerater, ny atmosfære, en ny by, alt er nytt for ham og hans familie, sier Sakho om Dejan Lovren, som en antar vil komme inn for Martin Skrtel. – Jeg tror imidlertid han nå føler seg bedre.

- Jeg snakket nylig med ham før en trening og han følte seg veldig bra. Hvis det er slik da kan ha han gjøre sitt beste, og vi vet at dersom han spiller på sitt beste da er han en veldig, veldig god spiller.

- Jeg har tiltro til Dejan, på samme mot som jeg har det med Kolo, med Emre, Johnson, alle forsvarerne da jeg har sett den kvaliteten de har mens jeg har arbeidet sammen med dem.

- Å holde buret rent er veldig bra for laget, for forsvarerne og for keeper, men i mitt hode er den første forsvareren i laget han som spiller spiss siden vi alle spiller forsvar sammen, alle 11 spillerne, kommenterer franskmannen om at Liverpool har mulighet til å sette rekord med sju bortekamper i ligaen på rad uten å slippe inn mål.

- Når vi står sammen, da er vi som en vegg og som jeg tror er veldig vanskelig å bryte ned.