- Liverpool må gå for det

Jamie Carragher ser mot Manchester City på tabellen, og selv om han synes det virker usannsynlig mener han Liverpool må gå for det.

Manchester City tapte i går 4-2 på Old Trafford. Det var lagets andre ligatap på rad, og sjette tap på de siste åtte kampene siden slutten av februar, om man tar med Champions League.

 

De lyseblå er nå nede på fjerdeplass på tabellen, syv poeng foran Liverpool - som har kveldens kamp mot Newcastle til gode. Med hjemmeseier på Anfield i kveld kan avstanden altså krympe til fire poeng.

 

- Brendan Rodgers sa etter kampen mot Arsenal at fjerdeplassen hadde gått, men jeg så trolig mer mot Manchester United på det tidspunktet. De hadde noen tøffe kamper mot Manchester City og Chelsea i vente. Jeg inkluderte ikke City i det racet, men med resultatene de har hatt, så må du begynne å se på dem nå, sier Jamie Carragher til talkSPORT.

 

- Jeg har sett på kampprogrammet. De tapte mot Burnley, og for øyeblikket ser det ut som de kan tape mot hvem som helst, men med programmet de har vil jeg forvente at vil gjøre nok for å klare det. Spesielt siden Liverpool må spille borte mot Chelsea.

 

- Det var Manchester United som hadde det såkalte «tøffe programmet», og de var laget Liverpool skulle ha en liten sjanse til å ta igjen. Jeg føler bare at kampprogrammet favoriserer City - men dersom City fortsetter slik, så vet du aldri.

 

Liverpool Echo forventer at Brendan Rodgers vil toppe laget til kveldens kamp, selv om det er semifinale i FA cupen til helgen. Det synes Carragher er riktig valg.

 

- Ja, jeg synes det, for dette er fortsatt ikke over. Med resultatene til City og spillet deres, lurer du på om det kan komme en endring før slutten av sesongen. Kanskje City-hierarkiet vil bekymre seg for topp fire. Du må gå for det. Det er seks dager til semifinalen, så jeg ser ikke behovet for å hvile noen. Liverpool må komme seg så nære topp fire som mulig.