- Liverpool må storhandle

Ray Houghton håper eierene gir Brendan Rodgers midler til å handle inn 2-3 toppspillere.

- Eierne må støtte Brendan Rodgers denne sommeren og gi ham betydelig med penger å handle spillere for, sier Ray Houghton til talkSport.

53-åringen, som spilte 153 kamper for Liverpool mellom 1987 og 1992, mener Liverpool er avhengig av et godt transfervindu for å henge med neste sesong. 

- Chelsea vil bruke mye, Manchester City vil gjenoppbygge laget, Arsenal ser ut til å bruke mer og mer penger, og Manchester United vil det definitivt. Så hvis Liverpool skal være med å konkurrere, må de bruke mye. For de trenger to eller tre toppspillere foran neste sesong, sier Houghton.

- Det er ikke enkelt. Det er ikke så mange toppspillere der ute, og mange av dem ønsker å gå til Barcelona, Real Madrid eller Bayern München. Resten vil gå til Chelsea og andre i ligaen. Liverpool må få igang speidernettverket og prøve å få inn spillere av riktig kaliber, sier han.

Iren tror Rodgers beholder jobben, men mener han er avhengig av å få en god start på neste sesong.

- Hvis Brendan Rodgers måtte slutte, ville de uansett trenge midler for å styrke laget. Liverpool må starte bra neste sesong. Rodgers vil være under enormt press. Han fikk litt slingringsmonn denne sesongen fordi han tapte Suarez til Barcelona. Og så ble Daniel Sturridge skadet. Det var et stort tap for Liverpool fordi de to som var en konstant trussel forrige sesong, da de ble nummer to, er ikke der lenger, sier Houghton til talkSPORT.