- Liverpool vil bli vår hardeste test så langt

Alexander Tettey uttaler seg foran kampen på Anfield til søndag. Spiss fortsatt ute for Norwich.

Norske Alexander Tettey har spilt alle fem ligakampene til Norwich denne sesongen, i et mannskap som i det siste har klatret så vidt over Liverpool på tabellen.

- Vi har fått en god start, men vi skulle gjerne hatt mer enn sju poeng, forklarte Tettey til engelsk media. – Vi har spilt bra så langt denne sesongen og ønsker å komme oss enda høyere.

- Vi vet at dersom vi skal få poeng mot Liverpool må vi vise vårt beste. Det vil være viktig å være sterke defensivt, samtidig som vi gir dem problemer.

- Liverpool er et veldig godt lag og det vil trolig bli vår hardeste test så langt denne sesongen. Det vil bli vanskelig, men det er dette vi arbeider hardt for.

- Vi ønsker å teste oss mot de beste spillerne i ligaen. De har gode midtbanespillere som kan holde på ballen, men jeg ser virkelig fram til å møte dem.

Skadesituasjonen til Norwich

Hjemmesiden til Norwich skriver at spiss Gary Hooper ikke er klar av en ankelskade, mens Youssouf Mulumbu fortsatt er ute etter å ha blitt skadet under pre-season

Steven Whittaker er tilgjengelig etter suspensjon, mens det er en sjanse for at angripere Lewis Grabban kan bli friskmeldt i tide. Martin Olsson og Dieumerci Mbokani er også tilbake i troppen.

Andre Wisdom, på utlån fra Liverpool, er ikke tilgjengelig for spill.