- Liverpool ville passet Depay utmerket

Nederlandsk toppagent advarer Memphis Depay mot Paris, og mener Liverpool er det beste alternativet.

Den nederlandske agenten Rob Jansen, er ikke i tvil om hvilken klubb Memphis Depay bør velge når 21-åringens framtid skal avgjøres til sommeren.

- Han må definitivt ikke gå til Paris Saint-Germain. Den klubben er helt upassende for ham. Han trenger å gå til en klubb der han er sikker på å få spille fotball. Jeg tror England er det beste alernativet. Jeg har hørt Liverpool har blitt nevnt, noe som ville være en utmerket klubb for Depay, sier Jansen til TV-programmet Business Class ifølge ITV.

Jansen er riktig nok ikke Depays agent, men er ingen hvem som helst. Han har vært agent for blant annet spillere som Dennis Bergkamp, Edwin van der Sar, Patrick Kluivert og tidligere Liverpool-spiller Dirk Kuyt.

Kuyt har selv tidligere kommet med samme anbefaling til Depay. 

- Jeg ser gjennom røde brilleglass fordi jeg spilte seks år for Liverpool. Bare når Memphis får gjort det samme vil han forstå hvor store Liverpool er, uttalte Kuyt.

- Det er klart at Manchester United vil ha en fordel siden han kjenner deres manager. På den andre siden, i hans alder er det viktig at han får spille hver uke for å kunne utvikle seg, sa Kuyt i slutten av april.  

I helga meldte Liverpool Echo at Liverpool skal være villig til å innfri PSV Eindhovens krav om £20M. I tillegg hevder avisen at Liverpool skal ha gitt Depay et personlig tilbud

Depay har spilt mer ute på venstreflanken enn som midtspiss for PSV, men har likevel gjort 21 ligamål for sin klubb denne sesongen.

LES OGSÅ: Flyttet hjemmefra som 12-åring