- Lokale spillere har løftet Tottenham

Brendan Rodgers mener at inntredenen til Harry Kane og Ryan Mason på laget til Tottenham har utgjort en betydelig forskjell, foran en kamp mellom to lag som ligner hverandre.

- Etter den starten vi hadde på sesongen har denne kampen nå blitt enda viktigere, sa Rodgers på Melwood foran møtet med Tottenham, som ligger som nr. 5 i Premier League. Før kampen på Anfield i morgen kveld er Liverpool nr.7, fire poeng etter gjestene fra London.

- Hvis vi ikke vinner i morgen vil det øke presset på de neste kampene vi skal spille.

- Det er to lag som er i form som møtes, og to lag med lignende identitet. I likhet med oss liker Tottenham å presse høyt og å arbeide med ballen i laget. Vi gjorde en god kamp da vi vant 3-0 mot dem i høst men jeg mener vi siden har spilt enda bedre, som for eksempel mot Chelsea i ligacupen, men uten å få resultatet vi fortjente.

- Tottenham har fått inn på laget to lokale spillere som har utgjort en betydelig forskjell for dem. Ryan Mason er en god pasningsspiller og som er veldig bevegelig. Harry Kane har gjennom hele sin tid som fotballspiller vært en naturlig avslutter, men han arbeider også hardt og leder angrepslinja til Tottenham på en utmerket måte.

- Vi legger ingen spesiell plan mot ham eller andre spillere, fortsatte manageren da det ble spørsmål om Liverpool hadde noen spesiell plan for å stoppe formspilleren Kane, som scoret to mål mot Arsenal i helgen. – Vi kommer til å holde et øye med ham, men hovedfokus vil være på vårt eget spill. Vi må kunne avslutte de sjansene som vi skaper, det er hva vi konsentrerer oss om.