- Lucas blir ikke solgt i januar

Lucas Leiva har kjempet seg til fast plass på laget, men er ønsket av Inter. Brendan Rodgers utelukkerk en overgang for brasilianeren i januar.

Inter-manager Roberto Mancini har bekreftet interessen for Liverpools defensive midtbanespiller, og summer på £7-8 millioner har blitt nevnt i italienske medier, men ingen offisielle bud har så langt kommet. De vil heller ikke være velkomne i januar, sier Brendan Rodgers.

 

- Nei, han er en vi ikke ønsker å miste i januar. Det vil bli spekulasjoner om spillere utover i måneden, men det er ikke noe jeg vil være villig til å gjøre i januar. Etter sesongen vil ting bli vurdert på ny, men laget har et godt momentum, sier Rodgers til Liverpool Echo.

 

Rodgers bekreftet at han hadde pratet med Lucas om hans fremtid, men klubben har ikke mottatt bud.

 

- Vi har ikke fått noe fra dem (Inter). Jeg tror han trives med å spille, og han gjør det veldig bra, sier Rodgers videre.

 

Rory Smith i The Times har tidligere rapportert at Lucas så sent som i høst fikk beskjed om at han kunne finne seg en ny klubb i januar. Han ble så linket til Napoli og Galatasaray, før Inter kom på banen like før jul.

 

Etter at Lucas kom inn igjen på laget etter tapet mot Crystal Palace, har de helrøde bare tapt én av de siste 13. Det var 3-0 tapet mot Manchester United - en kamp hvor Lucas ble sittende på benken.