- Må finne scoringer

Brendan Rodgers erkjenner at det ikke er bra nok at toppscoreren i Liverpool har seks mål. Det må bli mer tempo på ballen og han antyder ny formasjon mot Blackburn i morgen.

Liverpool har bare scoret 45 mål på 31 ligakamper denne sesongen, og det kan bli et år hvor de røde fra Anfield setter historisk bunnrekord i antall scoringer for sin toppscorer.

- Vi prøver fortsatt å finne løsninger lengst fremme i banen, forklarte Rodgers til pressen i etterkant av 1-4 mot Arsenal. - Når alle er friske og raske er vi i stand til å gi alle kamp med denne troppen, men vår toppscorer har seks mål. Det er tre spillere som har nettet seks ganger. Det er realiteten og det er noe vi må finne løsninger på.

- Det gjelder å finne noe som passer spillerne. Det er klart at vi har flere ute nå og da vi byttet system passet det dem. Vi er alltid ute etter å finne en løsning.

- I forrige kamp skapte vi sjanser tidlig i kampen men greide ikke å ta vare på dem. I det store og hele må vi komme til flere avslutninger.

- Vi har ikke vært gode nok med ballen, det er nøkkelen. Ballen har gått for sakte og det har ikke bare vært de to siste kampene. Det gjaldt også i 1.omgang mot Swansea.

- Hvis vi får til vårt hurtige spill gjør det at vi kommer i de riktige posisjonene. Da kan du også presse bedre og vinne ballen i mer gunstige posisjoner.

- Mot United ga vi bort ballen for mye, kom ikke opp i situasjonene og det ble for mye rom. I kampen mot Arsenal startet vi ikke bra, kom inn i kampen for så å forsvare oss dårlig. Jeg tror ikke det hadde noe med systemet vi spilte, uansett hvilket system vi spilte fikk vi ikke ballen til å gå hurtig nok.