«Macca» på plass i Australia

Liverpool-spillerne gjennomførte to treningsøkter i Brisbane torsdag. Gary McAllister, klubbens nye førstelagstrener, trente laget for første gang. Se bilder fra Suncorp Stadium her!

I morgen formiddag norsk tid skal Merseyside-klubben møte Brisbane Roar i en treningskamp på mektige Suncorp Stadium, og rødtrøyene fikk kjenne på gressmatta foran hundrevis av supportere i Brisbane.

Tidligere på dagen fikk McAllister sin første trening med spillerne etter at han lørdag fikk jobben som trener. 50-åringen, som ankom Australia i natt norsk tid, var nemlig med da laget besøkte Ballymore Stadium på formiddagen.

Les også: – Jeg er veldig begeistret over å komme tilbake

– Gary har et spesielt bånd med klubben og supporterne, og jeg er veldig fornøyd med at blir en del av laget vårt som førstelagstrener. Da jeg møtte ham, så jeg lidenskapen, entusiasmen og kunnskapen rundt det vi ønsker å oppnå her, sa Brendan Rodgers før avreise til Asia.

Ifølge flere supportere som overvar treningen på Suncorp Stadium skal det ha vært en rolig gjennomkjøring i forkant av fredagens kamp. Kolo Touré, Lazar Markovic, Joe Allen og Dejan Lovren var ikke med, men kvartetten trente tidligere på dagen.

Her trener troppen på morgendagens kamparena i Brisbane: