«Milner kan være utfordrer til kapteinsrollen»

Jamie Carragher mener James Milner vil være en meget god signering, og tror 29-åringen kan bli vurdert som ny kaptein.

Liverpoollegenden og Sky Sports-ekspert Jamie Carragher melder på Twitter, gjennom Kicca, at han synes James Milner vil være en meget god signering, av en spiller som kan spille i flere posisjoner og har mye erfaring.

 

«Det å forlate Manchester City i Champions League for Liverpool, viser at førstelagsfotball betyr mer for ham enn å være en rotasjonsspiller med større muligheter for å vinne troféer i Manchester City.»

 

«Rodgers vil ha snakket med han om hvor han ser han i laget, men han er veldig lik Jordan Henderson, og jeg er ikke i tvil om at en av grunnene til at han kommer er for å spille mer sentralt enn ute på kanten. Kan Milner spille en dyp rolle? Kanskje, men jeg synes ikke det er det som passer han. Hans største styrke er motoren, som vil kunne passe med ham og Jordan ved siden av en dyptliggende midtbanespiller (Can?). Hans beste posisjon er inn fra høyre i en sentral rolle, som også er Jordan Hendersons beste rolle, så det vil bli interessant å se hvordan de to passer inn i neste års midtbaneoppsett.» 

 

«Også det at Brendan Rodgers ikke ville bekrefte Jordan Henderson som sin kaptein denne sesongen, selv om han var kaptein i Gerrards fravær forrige sesong. Det gjør at jeg tenker han og Milner vil kjempe om armbindet. Var det en annen ting som fikk Milner til å komme? Noen tanker om temaet, men alt i alt synes jeg det er en god signering, og jeg er glad han vil spille i Liverpools røde drakt når han forhåpentligvis blir bekreftet klar i løpet av den neste uka.»