- Mitt førstevalg var hele tiden Liverpool

Etter sju og et halv år i Liverpool, var det ingen tvil for Martin Skrtel om at han ønsket å fortsette i klubben han elsker.

Fredag ble det kjent at Martin Skrtel har signert en ny treårskontrakt med Liverpool.

Det har vært mye rykter om Skrtels fremtid denne sommeren, men selv sier forsvarsbautaen at det hele tiden har vært hans prioritet å forlenge med Liverpool.

- Det er veldig bra for meg og familien, fordi vi har vært i Liverpool i sju og et halvt år. På den tiden har vi forelsket oss i byen og folkene her. Og vår sønn ble født i Liverpool. Jeg kan si det samme om klubben, supporterne og menneskene som jobber for klubben, sier Martin Skrtel til Liverpoolfc.com.

- Enkel beslutning

- Det var en enkel beslutning. Min prioritet var hele tiden å få til en avtale med Liverpool. Jeg er fornøyd med at vi fikk til det, at vi er enige om alt og at jeg har signert avtalen, sier han.

Han mener det var viktig å få signert så raskt som mulig, for å rette fokus mot sesongen.

- Det er alltid viktig. Når man får tømt hodet og man kan fokusere og konsentrere seg om jobben på banen, og den kommende sesongen. Jeg er glad for at jeg har signert avtalen før turneen, sier han.

Og Skrtel er en av spillerne i 30-mannstroppen som ble offentliggjort lørdag.

Saken fortsetter under bildet.

Champions League er målet

Skrtel har denne sommeren blant annet blitt koblet til en overgang til Inter.

- Det var rykter om meg, men det har det vært i hvert eneste transfervindu. Men som jeg har sagt mange ganger, mitt førstevalg var hele tiden Liverpool.

Dermed kan Skrtel være Liverpool-spiller i ti år om han fullfører kontrakten. Han ser optimistisk på den kommende sesongen. Og er klar på at Champions League-plass er det soleklare målet for sesongen.

- Vi har signert kvalitetsspillere. Laget vil være sterkere enn det var forrige sesong, og vi må bare vise det på banen. Vi har fire uker på oss til Premier League starter, og vi jobber hardt hver eneste dag for å komme i form, sier Skrtel. 

LES OGSÅ: Borni, Balotelli og Enrique utelatt fra troppen