- Neste sesong må vi få en bedre start

Philippe Coutinho poengterer at Liverpool må starte sesongen bedre ved neste korsvei, enn de gjorde denne sesongen. Brasilianeren tror at mer erfaring vil bidra til at så skjer.

- Vi har en veldig ung spillergruppe her. For mange av spillerne var denne sesongen deres første i Premier League. Det kom mange nye spillere til klubben foran denne sesongen, og jeg vet av erfaring at det ikke er enkelt å flytte til et nytt land, sier Coutinho til Liverpool Echo.

- Det tok litt tid før vi ble vant til hverandre. Men vi jobbet hardt, og rundt halvveis i sesongen begynte ting å gå bedre. Vi presterte bra, og fikk en god resultatrekke. Dessverre klarte vi ikke å holde dette gående sesongen ut.

Brasilianeren er sikker på at troppen vil bli styrket ytterligere i sommer, og han mener en god pre-season har stor betydning.

- Vi har ikke råd til å starte neste sesong så dårlig som vi startet denne sesongen. Vi ønsker å komme med i Champions League, og vi vil forsøke å klare det neste sesong.

- Personlig slapp jeg unna skader denne sesongen, og fikk spille mange kamper, så jeg betrakter det som min beste sesong. Men jeg er fortsatt bare 22 år gammel, og kan bli mye bedre. Jeg ønsker å bli bedre for hver sesong som går.

Coutinho mener det er viktig at laget avslutter sesongen godt, med en seier i Stoke i morgen.

- Dette er fortsatt en viktig kamp for oss. Vi må sørge for å vinne, og sikre oss femteplassen. Vi ønsker å ende så høyt på tabellen som mulig, ikke minst siden det er Steven Gerrards siste kamp.

- Vi er klar over at vi ikke presterte godt nok mot Crystal Palace forrige helg. Vi må spille bedre denne gangen, og vinne, som en takk til supporterne. De har støttet oss gjennom hele sesongen, så vi må ta de tre poengene for dem.