- Noen ganger må du vinne 1-0

Adam Lallana advarte mot Bournemouth foran gårsdagens kamp. Derfor er han godt fornøyd med å vinne 1-0 mot klubben han har en fortid i.

- Vi vet det er rom for forbedringer, og vi jobber hardt på trening for å bli bedre. Det er ikke tvil om at vi har masse talent i troppen, og det tror jeg man vil få se i våre prestasjoner de kommende ukene, sier Lallana til Liverpool Echo.

- Men jeg tror også det er viktig å se denne siden av vårt lag. Folk stilte spørsmål ved vår evne til å kjempe foran kampen mot Stoke forrige helg. Vi viste den frem der, og vi tok den med oss inn i Bournemouth-kampen.

- Noen ganger må du vinne 1-0. Det var svært viktig for oss.

SCORING: Christian Benteke ble matchvinner mot Bournemouth.

- Vi måtte kjempe for de tre poengene. Vi har spilt mot Bournemouth et par ganger i cupene de siste par sesongene, så vi visste det ville bli vanskelig. På mange måter var dette en vanskeligere kamp enn mot Stoke.

- Folk har snakket opp den kampen, men dette var et mulig bananskall. Eddie Howe har fått Bournemouth til å spille bra fotball, og de er angrepsvillige. Vi sto på og tok de tre poengene, uten å slippe inn mål. Vi skal kjempe for resultatene denne sesongen.

- Det var flott at vi tok de tre poengene mot Bournemouth, uten at vi spilte opp mot vårt beste.

- Dette var et viktig resultat for oss. Nå har vi seks poeng av seks mulige, og har holdt buret rent i to kamper. Det betyr mye for selvtilliten vår.

Går for seier på Emirates

- Nå reiser vi til Arsenal med en plan om å holde dette gåendee. Vi har en hel uke å forberede oss på til den kampen nå. Forhåpentligvis kan vi gjøre en god kamp.

Liverpool tapte 4-1 på Emirates forrige sesong.

- Det er alltid vanskelige kamper mot topp fire-lagene. Det er gode lag. Arsenal blir vanskelig, men vi har en uke å forberede oss på. Manageren vil legge en plan for at vi skal få med oss et godt resultat derfra. Vi har holdt nullen i to kamper på rad, og håper alle gode ting er tre på mandag. Vi vil reise dit for å forsøke å vinne.

Benteke imponerte

Lallana lot seg imponere av Christian Benteke i gårsdagens kamp.

- Det var en scoring en avslutter verdig. En flott ball inn fra Hendo, og Benteke var på hugget i feltet. Han avsluttet med strålende teknikk, og fikk god kontakt med ballen.

- Han scoret nesten ett mål til også, i andre enden, da han traff tverrliggeren. Det er dette han handler om. Han har tlstedeværelse på topp. Han er god i lufta, og god med beina. Han får også sine lagkamerater med i spillet.

LES OGSÅ: - BENTEKE GIR OSS EN NY DIMENSJON