- Nok en gang viste Stevie sine kvaliteter

Lucas ble mektig imponert over prestasjonen til Steven Gerrard i gårsdagens seier over AFC Wimbledon. Men brasilianeren er misfornøyd med at de røde mistet grepet på kampen mot slutten av første omgang.

- Nok en gang viste Steven sine kvaliteter. Han gjorde to fantastiske mål, og fikk oss videre i FA-cupen, slår Lucas fast til Liverpoolfc.com.

- Vi visste det kom til å bli en vanskelig kamp. Cupkamper på bortebane er alltid vanskelige. Men vi spilte med høy intensitet og stor oppofrelse. Til tider klarte vi ikke å være disiplinerte nok, og holde formasjonen, sier brasilianeren om 2-1 seieren over League Two-klubben.

- Etter pause klarte vi å kontrollere kampen bedre, og scoret seiersmålet. Det viktigste var at vi vant. Det var hva vi ønsket, og nå kan vi konsentrere oss om neste kamp.

- Vi klarte ikke å holde oss i den formasjonen og i de posisjonene vi vanligvis opptrer i. Etter pause klarte vi å justere dette, og holdt bedre på ballen. Da kunne vi ha gjort flere mål på kontringer. Det er mye vi kan lære fra denne kampen, men vi vant og er klare for neste runde.

- Dette er ikke første gang jeg har vært med på en slik kamp i FA-cupen. I Brasil var det også ofte denne type kamper. Du må ha den rette innstillingen og sørge for at du vinner slike kamper. Det gjorde vi denne gangen, og er videre i turneringen.