- Optimismen er tilbake

Adam Lallana slår fast at optimismen er tilbake i Liverpool-troppen etter de siste ukenes gode spill og resultater.

2-0 seieren over West Ham var Liverpools tredje strake seier i Premier League. Det var også den tredje strake ligakampen uten baklengsmål. De røde er nå fire poeng bak fjerdeplassen og fem bak tredjeplassen i Premier League.

- Jeg føler at optimismen er tilbake i troppen. Vi føler det alle sammen. Det kjennes som vi har funnet vår identitet nå. En rekke nye spillere har slått rot, sier Lallana til Liverpoolfc.com.

- Vi har funnet et system som passer oss godt, og selvtillit er en enorm faktor. Vi visste det kom til å ta litt tid, men vi føler vi er der vi skal være nå. Vi ønsker bare å fortsette fremgangen, og fortsette å vinne kamper, utbroderer midtbanespilleren.

- Gjennom hele min karriere har jeg følt at hver eneste kamp mot West Ham har vært vanskelig. Andy Carroll og Stewart Downing var tilbake på Anfield, og jeg er sikker på at de ønsket å gjøre det ekstra bra mot sin gamle klubb. West Ham har vært i god form, og har spilt bra denne sesongen, så vi visste det ville bli en tøff kamp. Da vi gikk til pause på stillingen 0-0 visste vi at vi måtte være tålmodige.

- Tar man med i betraktningen at vi spilte 120 minutter i midtuken, var det bra å stå på til siste slutt slik vi gjorde. Sturridge kom innpå og ga oss det lille ekstra som vi trengte, og det var en god følelse på stadion og i troppen.

- Dette var en flott seier for oss, etter tre cupkamper. Vi visste at det var viktig at vi vant igjen etter nederlaget mot Chelsea, slik at vi kunne fortsette vår gode ligaform. Vi holdt buret rent, og Sturridge er tilbake og på scoringslista igjen. Dette er svært viktig, for vi ønsker å fortsette fremgangen nå.

- Vi er i god form som lag for øyeblikket. Når ting går bra føles det som du får ekstra krefter, og ekstra selvtillit. Det vises på banen. Men vi har jobbet hardt for å komme hit.

- Vi hadde en tøff start på sesongen, av en eller annen grunn. Vi ønsker ikke å komme med unnskyldninger, men det var vanskelig for oss. Men jeg har alltid hevdet at en vanskelig periode bare vil gjøre oss bedre. Det ser jeg nå at det har gjort. Men det er fortsatt rom for forbedringer. Vi ser på troppen nå, og vi ser at manageren har flere alternativer i alle posisjoner.

- Det skal spilles mange kamper. Vi skal nå ut i en omkamp i FA-cupen, og Europa League starter også snart igjen. Vi ønsker også å spille oss inn blant topp fire i ligaen. Derfor trenger vi hver eneste spiller i troppen.

- Vi har satt standarden, og vist hva vi er kapable til nå. Vi har også vist at vi kan holde buret rent. Det slet vi med i begynnelsen av sesongen.

- Vi har lagt ned mye arbeid på treningsfeltet, og det betaler seg nå. Men vi er ikke fornøyd ennå. Vi ønsker å bli enda bedre, og fortsette fremgangen.

- Kampen om å komme blant topp fire vil bli jevn og hard. Vi kom tregt i gang, men nå er ligaformen vår strålende. Med Sturridge tilbake har vi større muligheter. Vi må bare fokusere på en kamp om gangen, og neste kamp er Bolton på bortebane.

- Bolton skapte trøbbel for oss på hjemmebane, så vi vet vi må reise dit og være tålmodige. Men vi har tro på at vi kan vinne der.