– Pausepraten gjorde underverker

Simon Mignolet mener ordene Jürgen Klopp sa i pausen på Etihad var sterkt medvirkende til at Liverpool fikk med seg alle tre poengene hjem fra Manchester lørdag kveld.

– Vi gjorde det veldig bra, og er fornøyd med resultatet. Manageren la en plan for oss før kampen, og den fungerte perfekt, sier Mignolet til Liverpoolfc.com.

– Det han sa til oss før kampen viste seg å stemme. Vi lot dem ikke få fred, og fikk muligheter på kontringer med de tre på topp – Adam, Phil og Roberto. De var strålende, fortsetter Liverpool-keeperen.

– Manageren har jobbet veldig hardt med dette, og da vi kom inn i garderoben til pause og ledet 3-1 på bortebane mot Manchester City understreket han at vi måtte være glade, og at vi måtte gå ut til andre omgang med en positiv følelse.

Mange sjanser

– Det var hva vi gjorde. Vi lot ikke reduseringsmålet påvirke oss. Vi spilte vårt eget spill, og gjorde et fjerde mål. Vi hadde mange sjanser til å gjøre flere, og det er hva du ønsker når du spiller mot Manchester City.

– Med alle sjansene vi hadde kunne vi ha gjort flere enn de fire vi satte inn. Men vi er fornøyd med resultatet, og kan se fremover og forsøke å gjøre det samme i uken som kommer.

– Denne kampen handlet om oss. Vi satte tempoet og lot dem ikke få pusterom når de hadde ballen. Når vi hadde ballen forsøkte vi å kontre raskt, med alle de hurtige spillerne vi hadde på topp.

– Det var muligheten vi hadde, og vi skapte masse sjanser på kontringer. Det er hva du må gjøre når du spiller på bortebane mot et godt lag som Manchester City.

– City kom inn i kampen igjen. De ville alltid få to eller tre muligheter i løpet av kampen, men vi forsvarte oss veldig bra og skapte masse sjanser. Det var det fine.

– Viktig å gå videre i Europa League

Nå venter en Europa League-kamp mot Bordeaux på torsdag, og så skal Liverpool ut mot Swansea hjemme på Anfield søndag ettermiddag.

– Vi må ta en kamp om gangen. På torsdag skal det spilles en viktig kamp, for vi ønsker å gå videre i Europa League. Så vi vil fokusere på det. Vi kan feire denne seieren, men så må vi rette blikket fremover og sørge for at vi er klare til å møte Bordeaux. Det blir en ny viktig hjemmekamp.

– Nå må vi ta med oss flyten og selvtilliten inn i neste kamp. Dette resultatet kan bare være bra med tanke på fremtiden.

 

Good morning! :D (y) #backtotraining

Et bilde publisert av Simon Mignolet (@22mignolet22)