- Raheem er tilgjengelig til søndagens kamp

Det virker ikke som Brendan Rodgers har noen planer om å benke kontrakt-rebell Raheem Sterling til kampen mot Stoke. Manageren slo fast at vingen er tilgjengelig for spill foran sesongens siste kamp.

- Dersom han er skadefri, noe han er for øyeblikket, så er Raheem tilgjengelig for spill på søndag. Mitt forhold til Raheem er uforandret. Han virker ikke å være ulykkelig. Jeg konsentrerer meg bare om å forbedre ham som fotballspiller, sa Rodgers under sin pressekonferanse på Melwood i formiddag.

- Hva Raheem har sagt til meg forblir mellom ham og meg. Jeg vil ikke sitte her og fortelle dere om private samtaler jeg har hatt med en spiller, la han til.

- Om det pågår samtaler eller ei, så har Raheem to år igjen av sin kontrakt, og jeg forventer at han fullfører den. For meg er dette ganske enkelt. Selv ønsker vi å holde dette internt, men vi kan ikke kontrollere hva andre gjør, sa Rodgers om Aidy Wards famøse utspill i går.

- Raheems representant har gjort det veldig klart at de ønsket å prate når sesongen er over. Jeg er sikker på at det vil bli samtaler mellom partene i sommer.