- Rodgers må overbevise eierne i evalueringsmøte

Når sesongen er over skal Brendan Rodgers i møte med FSG. Der må han bevise at han er rett mann for klubben, skriver The Times.

Når sesongen er over må Brendan Rodgers i et evalueringsmøte med Fenway Sports Group (FSG) overbevise Liverpools eiere om at han er den riktige mannen for klubben framover.

Dette skriver The Times-journalisten Tony Barrett tirsdag kveld.

Selv om de amerikanske eierne i utgangspunktet ikke skal ha noen intensjoner med å kvitte seg med Rodgers, vil møte være avgjørende for hvordan klubben skal slå tilbake etter en skuffende sesong.

Må vise at de kan jobbe sammen

Det skal være FSG-representanten Mike Gordon som skal ha møte med Rodgers. Hovedmålet med møte vil være å lære av feilene som førte til at Liverpool ikke tok noe trofé for tredje år på rad, og der man mislyktes med å sikre Champions League-plass.

Et annet sentralt tema i evalueringen vil også handle om transferpolicyen. Deler Rodgers de samme oppfatningene som klubben, og styrer de i samme retning?

- Nord-Iren trenger å etablere tillitt i Liverpool hierarkiet på nytt, for å vise at de kan jobbe sammen, skriver Barrett.

- I hjerte av saken er en strategisk uenighet mellom Rodgers og FSG om Liverpools transferpolicy, skriver Barrett og viser blant annet til transferkomiteen som mange stiller spørsmål ved.

Han påpeker også at Rodgers skal ha ønske om å hente noen mer etablerte spillere.

Kjøp med lite spilletid

Innad i Liverpool skal det være misnøye med at man ikke har lyktes bedre med investeringer på 110 millioner pund sist sommer.

Det at Rodgers har benyttet flere av spillerne som ble kjøpt sist sommer lite, skal det ha fått det til å murre på Anfield. Lazar Markovic, Rickie Lambert, Mario Balotelli, Javier Manquillo, Alberto Moreno og Dejan Lovren er nevnt som eksempler på spillere som ikke har etablert seg i førstelaget etter at de ble kjøpt.

Evaluering etter sesongslutt er standard praksis i Liverpool, men Rodgers går til møtet med eierne vel vitende om at han ikke har klart målene som ble satt. 

Ifølge Mirror vil muligheten for å hente inn en "director of football" også bli tatt opp til diskusjon. Dette er noe Rodgers tidligere har vært imot.