«Rodgers vil kun bli vurdert på resultater»

Brendan Rodgers vil ikke miste jobben på grunn av presset – men vil vurderes utelukkende på resultater, skriver Chris Bascombe.

Liverpoolmanageren er under stort press om dagen, og fikk et lite pusterom med seieren over Aston Villa på lørdag. Chris Bascombe i Telegraph slår fast at dersom Brendan Rodgers mister jobben - er det utelukkende på grunn av resultater.

42-åringen var på offensiven etter seieren mot Villa, og sa det var en del som ikke ønsket å ha ham i klubben.

 

«Ingen Liverpool-manager har noen gang blitt sparket for noe annet enn resultater. Aldri. Denne klubben hater å sparke managere» skriver Bascombe. 

 

«Den siste Liverpool-manageren forlot klubben etter å ha kommet på 8. plass. Den før ham fikk sparken fordi laget var nummer 12 i januar. Den før det igjen endte på 7. plass etter fire troféløse år. Liveprool-manageren som sist mistet jobben for å ikke ha vunnet tittelen var Houllier i 2004. Han kvalifiserte laget for Champions League, og det var ikke godt nok. Det ville ikke skjedd nå.»

 

Bascombe tror ikke supporternes mishagsytringer på sosiale medier, eks-spillere i media eller journalisters mening vil ha noen påvirkning på John W. Henry eller Michael Gordon, og påpeker at de begge fokuserer på statistikk. Det er det som vil avgjøre Rodgers sin skjebne i klubben.

 

Telegraph-journalist Chris Bascombe (foto: Torbjørn Flatin)