– Så fort ungen er ute, kommer jeg tilbake

Selv om Jordan Henderson reiste hjem for å ta imot sitt andre barn før kampen, bidro han med en målgivende pasning og energi på midten. Brendan Rodgers er imponert over gårdagens kaptein.

– Han var nødt til å reiste tilbake fra hotellet fordi kona hans fødte deres andre barn, så han hadde ikke fått sove mye gjennom natta. Noen spillere ville stått over kampen. Men han sa: «Sjef, så fort ungen er ute, kommer jeg tilbake!»

Henderson ble far til lille Alba, rakk tilbake i tide, spiste mat og tok seg en blund. Så startet han kampen og spilte samfulle minutter på Ewood Park. 24-åringen tegnet seg også for en målgivende pasning da Philippe Coutinho dundret inn seiersmålet.

Les også: Henderson hyller matchvinneren

– Jordan presterte virkelig som en kaptein, legger manageren til, ifølge Liverpool Echo.

Rodgers sier fansen fikk se en reaksjon fra spillerne etter de to nederlagene – mot Manchester United og Arsenal – i ligaen. Etter null poeng på Emirates gikk det i engelsk presse rykter om et «krisemøte», noe Liverpool-sjefen avfeide før Blackburn-kampen.

Se video: Høydepunkter fra Ewood Park

– Det ble gjort veldig mye ut av det møtet. Jeg er en trener som snakker åpent med spillerne mine. Da handler det også om å analysere og reflektere prestasjoner, og det er noe vi har gjort hele året.

– Vi har blitt veldig kritisert og skuffet etter våre to siste kamper på grunn av standarden vi hadde satt. Vi visste at dette var svært viktig for oss og fansen. Dette var for dem, for å gi dem håpet om at vi fortsatt var på vei fremover. Men man må vinne kamper og troféer for å gjøre det.