– Selvtilliten er høy

Simon Mignolet innrømmer at seieren mot Chelsea har gitt spillergruppen et løft. Her er det han sa på kveldens pressekonferanse.

Jürgen Klopp hadde med seg Simon Mignolet på pressekonferansen i Russland foran møte med Rubin Kazan på torsdag.

– Vi kommer fra et godt resultat mot Chelsea, og selvtilliten er høy. Vi må ta med oss det inn i denne kampen, sa Simon Mignolet til den frammøtte pressen på Kazan Arena.  

Ved siden av Philippe Coutinho, som scoret to ganger på Stamford Bridge, senket Christian Benteke Mourinhos menn med den tredje scoringen. Det setter Mignolet pris på.

– Det har vært bra for Christian å komme tilbake etter skaden og hjelpe laget. Han bidro stort mot Chelsea.

Og både Coutinho og Benteke er blant spillerne som er med i troppen til Russland. For Liverpools del, vil tre poeng i Russland være Liverpools første seier i europacuper på bortebane siden i desember 2012.

Jürgen Klopp kommer kampen med sitt sterkeste mannskap, i sterk kontrast til mannskapet Brendan Rodgers tok med seg på bortetur i Europa League. Mignolet fikk også spørsmål hvordan Rodgers og Klopp behandler Europa League ulikt.

– Vår holdning har alltid vært den samme, vi vil ha de tre poengene, svarte han kort på det. 

– Som spiller vil man alltid spille i de store kampene, og det er en stor kamp mot Rubin Kazan. Vi ønsker de tre poengene, vil vil prøve å oppnå det, sa Mignolet på pressekonferansen.