- Selvtilliten har vært litt påvirket

Brendan Rodgers innrømmet på pressekonferansen etter dagens 2-1 seier over Queens Park Rangers at de dårlige resultatene de siste ukene har tæret på selvtilliten til Liverpool-spillerne.

Dagens seier kom etter svake kamper og resultater mot Aston Villa, West Bromwich og Hull.

- Jeg tror du kunne se at selvtilliten var litt påvirket. Men spillerne har fortsatt troen, og du kunne se hvor hardt de jobbet, sa Rodgers til pressekorpset.

- Men hadde selvtilliten vært på topp tror jeg vi hadde vunnet denne kampen 3-0 eller 4-0 med alle sjansene vi skapte. Vi gjorde det vanskelig for oss selv, men vi slo tilbake på strålende vis etter at de utlignet.

Rickie Lambert startet sin første kamp siden FA-cupseieren over AFC Wimbledon i januar, og fikk skryt av manageren.

- Jeg syntes han var strålende. Han hadde et flott løp og la en strålende pasning til unge Coutinho i forkant av det første målet.

- Vi trengte fysikken hans på topp. Han kunne holde på ballen for oss, og jeg synes han kjempet veldig bra med de to midtstopperne, som er veldig sterke. Jeg syntes han klarte seg veldig, veldig bra.

Rodgers avsluttet pressekonferansen med å vise sin medfølelse med Rio Ferdinand, som mistet sin kone i går kveld.

- Jeg ønsker å si en ting på vegne av oss alle her, til Rio Ferdinand og hans familie. Fotballen kom i andre rekke i dag. Dette er en kar som har vært en utrolig spiller. Da jeg kom til treningsfeltet i dag fikk jeg høre den triste nyheten om hans kone. Så på vegne av alle oss her i Liverpool, både spillerne, fansen og folk i byen, ønsker jeg å kondolere og vise medfølelse med ham og hans familie.

(Video med tillatelse av TV2)