- Sesongen er på ingen måte over

Simon Mignolet er skuffet over at Liverpool er slått ut av Europa League, men slår fast at det fortsatt er svært mye å spille for denne sesongen, både i Premier League og i FA-cupen.

- Vi er i stand til å kvalifisere oss til Champions League gjennom ligaspillet, slår Mignolet fast til Liverpool Echo.

- Vi har hele tiden sagt at det har vært et mål for oss å spille i Champions League neste sesong.

- Vi er fortsatt med i FA-cupen, og vi er nærme en topp fire-plassering i Premier League, så det er fortsatt mye å spille for denne sesongen.

- For øyeblikket er det selvsagt ikke lett å se fremover. Vi har akkurat kommet ut av garderoben, og har gått ut av Europa League, men vi må bare legge det bak oss. Alle er knust over å ha blitt slått ut, og ikke minst er vi knust over måten vi røk ut på etter 120 minutter.

- Men vi må se fremover, og forberede oss på best mulig vis. Vi trenger tid til å komme til hektene igjen, og så må vi stå på igjen på søndag, sier Mignolet.

Det trenger ikke å bli så lett, tatt i betraktning at Liverpool-troppen landet på John Lennon Airport klokken 05.00 i natt, og dermed har svært kort tid til restitusjon frem til City-kampen klokken 12.00 lokal tid søndag. Oppgjøret mot Besiktas var Liverpools kamp nummer 43 for sesongen, noe som er like mange som Liverpool spilte hele forrige sesong.

- Søndagens kamp er en ny stor kamp, og vi må forsøke å komme tilbake på vinnersporet. Vi må fokusere på jobben vi har foran oss. Fredag formiddag starter forberedelsene til City-kampen.

Mignolet nekter å legge skylden for Europa League-exiten på Dejan Lovren, som bommet på det avgjørende straffesparket i straffespark-konkurransen.

- Vi forsvarte oss godt i 120 minutter. Vi trener på straffespark hver uke på trening. En straffespark-konkurranse er alltid et lotteri, men det var skuffende å ryke ut.

 - Jeg har alltid sagt at vi vinner og taper som et lag. Når du går videre, eller går ut av en turnering, er det alltid på grunn av hele troppen. Vi holder alltid sammen, i gode og dårlige tider.

- 1-0 på hjemmebane synes jeg var et bra utgangspunkt for oss. Det du håper på da er å score et bortemål, men det klarte vi ikke. Besiktas spilte bra.