- Simon må bli bedre

Brendan Rodgers innrømmer at Simon Mignolet må utvikle deler av sitt spill, og at keepersituasjonen er slik at det kan være behov for å handle i januar.

- Da vi fulgte Simon var han, og er fortsatt, en glimrende keeper på streken, sier Rodgers til The Guardian. – Han gjorde glimrende redninger. Det han imidlertid har måttet tilvenne seg er at han nå har kommet til en stor klubb hvor han ikke må gjøre så mange redninger og derfor er konsentrasjonen viktig. Du vil trolig også berøre ballen med føttene mer enn hva han forventet.

- Han er kommet inn for en spiller som var fremragende for Liverpool i sju eller åtte år, og det er enorme forventninger. Han prøver å utvikle deler av sitt spill. Han vet at han må bli bedre med beina og det er noe han jobber med daglig. Han analyserer sine kamper, arbeider med treneren og gjør alt han kan for å bli best mulig.

- Alle kan bli bedre. Dette var en ny måte å arbeide på for Simon og hvordan det er å være i et stort lag og hvordan et stort lag spiller, som er å dominere banespillet. Spillere vil forstå det, men noen ganger kan det ta litt tid.

- Jeg tror vi behøver en keeper av et eller annet slag, det vil avhenge av hvor lenge Brad Jones vil være ute. Vi er noe ribbet nå og har to unge og uerfarne keepere bak Simon, som selv nettopp har kommet tilbake på laget. Det er noe vi må se på.