«Skal selge Assaidi til Dubai»

The Telegraph skriver at Liverpool har hentet Oussama Assaidi tilbake fra utlån fordi de skal selge ham til Al-Ahli, en klubb i Midtøsten, for 4,75 millioner pund.

Brendan Rodgers har allerede avbrutt Assaidis låneavtale med Stoke, melder avisen. Planen er å selge den marokkanske landslagsspilleren til Al-Ahli. 26-åringen skal ikke være langt unna en permanent overgang etter å ha flydd østover for å forhandle med Dubai-klubben.

Al-Ahli, som vant toppdivisjonen i De forente arabiske emirater forrige sesong, skal ifølge Telegraph punge ut 4,75 millioner pund for kantspilleren, med en fortid i blant annet Heerenveen før overgangen til Liverpool og engelsk fotball for snart tre år siden.

Assaidi var lånt ut til Stoke i fjorårssesongen, og han ble sendt til Britannia igjen på tampen av overgangsvinduet i fjor sommer. Utgangspunktet var å spille for pottemakerne ut sesongen, men nå skal altså Liverpools manager ha funnet en løsning for å selge spilleren som har hatt en turbulent og kort karriere på Merseyside.

Verken de røde eller Stoke har foreløpig opplyst om noen forandringer i Assaidis avtale.