– Snakker ikke om å vinne cupen for Gerrard

Simon Mignolet (27) tenker ikke på cupfinale før semifinalen mot Aston Villa er unnagjort.

– Ingen av spillerne snakker om å vinne cupen for Steven (Gerrard). Stevie er den første til å si at vi må komme oss gjennom semifinalen før vi kan snakke om finale, sier Mignolet til The Guardian.

FA-cupfinalen spilles på samme dag som Liverpool-kaptein Steven Gerrard fyller 35 år. Veteranen forlater Anfield til fordel for amerikanske LA Galaxy etter sesongslutt, og cupfinalen blir eventuelt Gerrard siste kamp for rødtrøyene. Men Mignolet vil ikke snakke om å vinne cupen for kapteinen.

– Det medfører bare ekstra press. Steven er den første til å innrømme det, sier Mignolet.

Saken fortsetter under videovinduet.


REDDET LIVERPOOL: Her hindrer Liverpool-keeper Simon Mignolet scoring for Blackburn med et fantastisk tigersprang. Video med tillatelse fra TV 2.

Belgieren skal selv ha en stor del av æren for at Liverpool fortsatt er med i FA-cupen, etter at han hentet frem to praktredninger i kvartfinaleomkampen mot Blackburn på Ewood Park i går. Mignolet er glad for avansement, men han påpeker at Aston Villa ikke blir noen lett motstander i semifinalen.

– Vi måtte respondere etter kampen mot Arsenal. Karene reiste seg etter skuffelsen, og vi fikk det resultatet vi ønsket oss. Nå har vi noe å se frem til, og vi ønsker å sikre oss plass i finalen.

Mignolet fikk 8 på børsen og ble kåret til Liverpools beste spiller mot Blackburn av Liverpool.no. 27-åringen har spilt totalt 46 kamper for Anfield-klubben til nå denne sesongen, og sisteskansen er på sjetteplass på vår spillerbørs med et snitt på 6,36. Seks ganger har han blitt kåret til Liverpools beste.

Sjekk sesongstatistikk for Liverpool her!