- Sterling er skremmende god

Joe Allen håper at Raheem Sterling og LFC kan bli enige om ny kontrakt. I første omgang drømmer waliseren om seier mot Aston Villa på søndag og finale i FA-Cupen.

- Folk glemmer noen ganger at Raheem bare er 20 år. Det er skremmende hvor god han er, sier Allen til Liverpool Echo om mannen det snakkes mye om i disse dager, Raheem Sterling.

- Han fokuserer alltid på sin fotball. Han er en type som bare vil bli bedre og bedre. Kamper som dette er hva han står for, fortsetter Joe Allen etter at Sterling åpnet scoringene i 2-0 seieren mot Newcastle.

- Han blir stadig bedre til å score mål. Måten han har vokst på de tre sesongene jeg har vært her har vært utrolig.

- Jeg er ikke den som er her for å gi ham råd, men det er noe alle håper kan løse seg og at han kan bli værende i klubbene i veldig lang tid, svarer waliseren på spørsmål om Sterling og ny kontrakt.

På søndag spiller Liverpool semifinale i FA-Cupen mot Aston Villa, og selv om Steven Gerrard er spilleklar igjen til den kampen vil Joe Allen øyne en startplass på Wembley.

- Dette er årsaken til at du går til klubber som denne, drømmen om å kjempe om de gjeveste prisene og kunne få hånda på noe sølvtøy.

- Sesongen før jeg kom hit vant klubben Ligacupen. Det er noe du ønsker å bygge på.  Jeg tror det viktigste er at det har vært fremgang hvert år.

- Forrige sesong var vi så nærme, vi vant ikke ligaen men det var likevel en suksessfylt sesong. Det er slik folk må se på det.

- Det var skuffende hvordan det gikk i Champions League denne sesongen, men det å få spille i turneringen var et skritt fremover. Vi har en generelt ung tropp som stadig får mer erfaring og stadig blir bedre.

- Villa hadde et ypperlig resultat sist helg og de vil være klare, slik som vi er det. Det vil sørge for en stor kamp på et historisk stadion. Alle spillerne vil gjøre det de kan for at vi kan komme tilbake og spille finale der.