- Sterling er til salgs for riktig pris

Liverpool skal ha myknet opp på den harde linjen de hadde om salg. Kilder hevder også at LFC ville strekke seg lengre i kontraktsforhandlingene, før det skar seg helt.

Liverpool kjørte tidligere i vår en hard linje med Raheem Sterling, og uttalte at de ikke ville selge ham uansett hvordan kontraktsforhandlingene gikk i sommer.

Nå skal tonen ha fåt en annen lyd, og Liverpool skal ha satt en salgspris på 50 millioner pund på 20-åringens hode.

Beskjeden er klar: Sterling er til salgs for riktig pris, skriver The Times.

Neste bud på 40 millioner?

Selv om Manchester City fikk avslag på det første budet på 25 millioner pund pluss 5 millioner i forhold til prestasjoner, skal de være klare til å legge inn et nytt bud.

Ifølge Tony Barrett ser de summen på 50 millioner som for mye, men håper at de skal klare å komme til et kompromiss på en lavere sum.

Og deres tro på at de skal nå en avtale, skal ha blitt forsterket av at Liverpool har satt en pris på Sterling.

The Mirror mener at City kommer til å komme tilbake med et bud i størrelsesorden på 40 millioner pund, og at de ikke skal være villig til å strekke seg særlig lenger enn det. Det budet er ifølge Mirror ventet iløpet av de neste 48 timene.

Paul Joyce i Express mener et spillerbytte kan bli lagt til i avtalen, og at Edin Dzeko kan være en aktuell spiller. 

Hvis Liverpool selger vil QPR få 20 % av salgssummen. 

Hadde mer å gå på i forhandlingene

Kilder på Anfield sier iføge The Times også at 100 000 punds-tilbudet til Sterling i februar ikke var klubbens siste tilbud til spilleren, og at det var på grunn av at Sterling-siden utsatte samtalene at et forbedret tilbud ikke ble lagt på bordet.

- Det ser nå stadig mer usannsynlig at han vil forbli i Liverpool, som ser ut til å ha kommet til konklusjonen at å få en rekord-sum for en under 21-spiller kan være å foretrekke framfor å beholde ham mot hans ønske, skriver Barrett.

Ønsker du å få direkte beskjed når det skjer overganger i sommer? Sjekk ut våre SMS-tjenester her.