- Stort øyeblikk for meg

Danny Ings scoret i dag sitt første mål i den røde drakten. Han har målsetningen klar for den kommende sesongen.

Danny Ings kom inn for Divock Origi og spilte de siste 22 minuttene mot Adelaide United. Mot slutten av kampen satte Nathaniel Clyne fart mot hjemmelagets forsvar, Danny Ings gikk på løp - fikk ballen, rundet målvakten og satte inn 2-0.

- Det var et stort øyeblikk for meg, for det kan ta litt tid når du kommer til en ny klubb. Jeg føler jeg har sløst med sjansene i de andre kampene, men denne satte jeg bra. 

- Målet var etter et slikt løp jeg har bygd karrieren min på så langt. Når jeg ser en spiller løpe mot forsvaret løper jeg på tvers. Jeg tror det er posisjonen jeg er farligst i. Jeg fikk ballen i føttene og tenkte jeg skulle runde keeperen. Jeg lurte offsidefella og satte den mellom beina på han, sa Ings til LFCTV om scoringen sin.

Danny Ings scoret 11 ligamål forrige sesong.

 

- Personlig håper jeg at jeg får spilt så mye fotball som mulig, score så mange mål for laget som mulig, og lykkes som lag. Det er ikke et individuelt spill. Det er et lagspill, og med spillerne og støtteapparatet vi har kan vi komme langt.

 

- Jeg følte ikke press, men jeg føler mye ansvar med å være i en slik klubb. Forhåpentligvis kan jeg gripe muligheten med begge hender, og score mange mål for laget.