«Stort press foran kampene mot Villa og Everton»

Færre har et større rødt hjerte enn Phil Thompson, men den tidligere kapteinen erkjenner at de neste ligakampene mot Aston Villa og Everton blir svært viktige for Liverpool.

I en artikkel på nettsiden til Sky Sports skriver Thommo om inntrykk etter kampen mot Norwich, og ser fremover mot de neste oppgjørene i liga og cup.

«Liverpool var veldig uheldige (mot Norwich) og det er klart at de går igjennom en vanskelig periode akkurat nå.

«Det var en av de kampene hvor selv om de spilte bra, følte du at du behøvde to mål for virkelig å få selvtillit og stabilisere nervene, som er til stede både hos laget og fansen for tiden.

«Mål nummer to kunne ha åpnet slusene, men slik ble det ikke og presset er der fortsatt foran kommende helgs møte med Aston Villa, og deretter er det en enorm kamp mot Everton.

«Balansen i laget så bedre ut når Sturridge kom inn i systemet til Rodgers. Sturridge så imidlertid veldig rusten ut og hvis han ikke føler seg for stiv, ville jeg ha vært fristet til å gi ham 45 minutter til i Capital One Cup.

«Jeg tror Rossiter og Ibe er to som vil starte den kampen.

«Ings var utmerket da han kom inn for Christian Benteke. Jeg skulle gjerne ha sett ham sentralt mot United, heller enn å bli dyttet ut på venstresiden og jeg følte at han da aldri fikk noen reell sjanse.»