- Sturridge kan gi Liverpool muligheten til å kjempe i toppen

Brendan Rodgers sier at Daniel Sturridge er en elitespiller som Liverpool kan bygge et spennende lag rundt om han holder seg frisk. Christian Benteke ikke utelukket til søndag.

Daniel Sturridge har scoret 37 mål i Premier League for Liverpool, på 46 kamper fra start og 11 som innbytter. Plaget av skader har han heller ikke vært i sin beste form alltid. Nå er det intet manager Brendan Rodgers krysser fingrene mer for enn at han kan få beholde sin spiss skadefri og i spillehumør framover.

- Han tilhører en gruppe med elitespillere, resonnerer Rodgers til Daily Express. – Vi har sett den type fotball som vi kan skape når vi har slikt talent tilgjengelig.

- Han bidro enormt til det, fortsetter Brendan Rodgers når han blir minnet om sesongen 2013/14 da Liverpool scoret over hundre ligamål og kjempet om tittelen. – Hvis han kan holde seg frisk og vi får andre spillere som melder seg på, da kan vi snekre sammen et spennende lag igjen. Det er slike spillere som utgjør en forskjell.

- Vi har ikke scoret tre mål siden sist han startet en kamp (mot Tottenham i februar).

- Han gir deg en stor mulighet til å vinne kamper, og til å kjempe i toppen av tabellen. Han er et fantastisk talent og forhåpentligvis kan vi greie å holde ham frisk.

Ifølge Daily Express vil Liverpool vurdere den fysiske tilstanden til Christian Benteke utover i kommende uke, med tanke på om angriperen kan ha en sjanse til å bli erklært spilleklar til derbyet mot Everton på søndag.