- Treningene er som i Liverpool

Jordan Williams har funnet seg veldig godt til rette på utlån hos Notts County. Ikke minst takket være treningsopplegget til nederlenderen Ricardo Moniz.

Williams er blitt imponert over den ferske Notts County-manageren. Den utlånte Liverpool-spilleren har fått spille midtstopper i begge kampene etter at Moniz tok over som manager etter Shaun Derry, og begge kampene er endt med poengdeling. Williams har fått som hovedoppgave å hjelpe Notts County til å spille seg ut bakfra.

- Manageren har gitt klar beskjed om hvordan han vil ha det. Vi støtter ham, og han er strålende. Noen av ideene hans er det samme som vi gjør i Liverpool, sier Williams til Nottingham Post.

- Han har andre ideer også. Han ønsker at vi skal få ballen ned på bakken, og spille den med selvtillit. Alle har skjønt hvordan han ønsker det, legger forsvarsspilleren til.

Williams skal være på lån i Notts County ut sesongen, og håper å hjelpe klubben til å unngå nedrykk. Gårsdagens 1-1 kamp mot Barnsley løftet dem opp på fjerde sisteplass. Bare målforskjellen skiller nå «skjærene» fra en plass over nedrykksstreken.

Brendan Rodgers og den øvrige Liverpool-staben følger med på hvordan Williams gjør det i Nottingham-klubben. Nå håper 19-åringen å få bli med på førstelagets preseason-kamper i sommer.

- Dette har vært en god erfaring for meg. Jeg nyter hvert sekund, og mentalt føler jeg meg sterk.

- Dette er mitt første utlån, og det at jeg må håndtere et slikt press som dette er til stor hjelp for meg. Når jeg reiser tilbake til Liverpool skal jeg krumme nakken og forhåpentligvis får jeg sjansen under pre-season.

Williams har så langt spilt fire kamper, alle fra start, under sitt opphold på Meadow Lane.

SE JORDAN WILLIAMS SIN PROFIL PÅ LIVERPOOL.NO HER