- Utforsker alternativer til Rodgers

The Sunday Times mener Liverpool har en prosess på gang der de ser på mulige erstattere, blant annet Jürgen Klopp.

Selv om Brendan Rodgers ennå ikke har gjennomført sesongevalueringen, skal det være en prosess på gang på Anfield hvor man ser på andre kandidater, skriver The Sunday Times.

Blant disse kandidatene er Jürgen Klopp. Lørdag hadde han sin siste kamp som manager for Borussia Dortmund med cupfinalen i Tyskland, der det ble 3-1-tap for Wolfsburg.

Klopp skal ifølge ryktene ha sagt at han kan være interessert i Liverpool-jobben. Andre igjen har antydet at han da ville satt som krav at dagens transferkomité skulle vrakes, har Mirror skrevet tidligere.

Til tross for den pågående prosessen, mener de fleste lokale journalister, og også Sunday Times, at Rodgers har stor sjanse for å beholde jobben også etter møte med ledelsen i Fenway Sports Group. Men hvorfor de i så fall har satt i gang en rekruteringsprosess er et åpent spørsmål. 

Men presset på Rodgers er blitt større av de pinlige tapene mot Crystal Palace hjemme og 6-1 borte mot Stoke i sesongens to siste kamper. 

Likefult fortsetter Liverpool jakten på Christian Benteke, som kan bli Liverpools nest dyreste spiller, Nathaniel Clyne, Southampton krever 15 millioner pund for, James Milner, som skal være avventende til situasjonen rundt Rodgers, og Danny Ings, som kan komme til å koste 8 millioner pund på free transfer. Alle disse skal være Rodgers foretrukne kandidater, ifølge Sunday Times.