- Veldig åpent foran returkampen

Brendan Rodgers frykter ikke Stamford Bridge, og mener at det er veldig åpent hvem som vil spille seg til ligacupfinalen av Liverpool og Chelsea.

- Vi har ikke sluppet inn mål på noen av våre tre siste bortekamper i Premier League, og vi har vunnet dem alle. Så vi har god selvtillit foran returkampen, sier Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Selvsagt blir det en vanskelig kamp, men det er returkampen i en semifinale, så vi har alt å spille for. Vi så den selvtilliten vi har med ballen nå i den første kampen, og hvor gode posisjoner vi fant. Vi har unge spillere som spiller uten frykt.

- Om vi bare hadde tatt litt bedre vare på sjansene våre i den første kampen ville resultatet ha vært annerledes. Men vi frykter ikke noe foran returkampen. Vi ser frem til den.

- Det er veldig åpent hvem som vil ta seg til finalen. Jeg tror vi vil få mer rom å boltre oss i på Stamford Bridge, og det betyr at vi kan skape mer og forhåpentligvis score flere mål.

- Chelsea gjorde en veldig god bortekamp. De var kompakte, lå hele tiden bak ballen, og satset på kontringer. Vi var ute etter å dominere kampen og skape sjanser. Du kan ikke be om mer fra laget ditt. Uten ballen var vi aggressive og forsvarte oss godt. Vi gjorde det veldig bra mot et topplag.