– Veldig enkle baklengsmål

Brendan Rodgers mener West Ham fikk blod på tann av det tidlige ledermålet på Anfield.

Det tok ikke mer enn tre minutter før Manuel Lanzini overrasket Joe Gomez ved bakre stolpe og satte ballen i nettmaskene foran The Kop. I forkant hadde Liverpool-forsvaret klarert ballen rett til Aaron Cresswell, som tegnet seg for en assist.

Se video: Sammendrag fra kampen

Like før halvtimen surret Dejan Lovren ballen vekk ute ved eget hjørneflagg, og West Ham fikk angripe fra dødlinja. Ballen endte til slutt i føttene til Mark Noble i returrommet, og han bredsidet enkelt inn 2–0.

– Vi har mesteparten av skylden for de to første målene, sier Brendan Rodgers til pressen.

Liverpool klarte aldri å respondere. Stillingen sto seg til pause, og nordiren ofret Emre Can og kastet inn Alberto Moreno. Men etter bare sju minutter av andre omgang ble Philippe Coutinho sendt i dusjen for sitt andre gule kort.

Saken fortsetter under.

UTVIST: Coutinho fikk to gule og ble utvist for første gang i Liverpool-karrieren.

– Det første var veldig enkelt, og det ga dem motivasjon og vilje. Nummer to var en tabbe, noe som kan skje. Vi startet friskt igjen, men så ble Coutinho utvist. Jeg mener det var feil, det samme gjelder den for Mark Noble, sier Rodgers.

Les også: Coutinho mister United-kampen

Hjemmelaget klarte aldri å etablere et nevneverdig press mot West Ham-boksen. Sjansene uteble, supportere og spillere ble stadig mer frustrerte, og på overtid gjorde Diafra Sakho vondt til verre med en avslutning lavt i mål.

– I perioder forsvarte vi oss ikke bra i det hele tatt, og vi er nødt til å være bedre enn det. Vi klarte heller ikke å sette press på målvakten deres. Vi er skuffet, men vi skal analysere dette, komme tilbake og prøve å vinne neste kamp.