– Veldig skuffet over responsen

Liverpool klarte aldri å slå tilbake etter det tidlige baklengsmålet. – Vi mistet hodet, sier sjefen.

Knappe tre minutter tok det før Nathan Aké sparket ballen ut av hendene til Ádám Bogdán, som spilte sin første ligakamp for Liverpool, og ga Watford ledelsen på høylytte Vicarage Road.

• Livereferat: Slik var Watford – Liverpool

– En dårlig start på kampen etter noe som vanligvis skal være frispark. Regelen er tydelig; det første baklengsmålet er frispark. Det var gal avgjørelse, men vi gjorde flere gale avgjørelser i dag, sier Jürgen Klopp.

– Mistet hodet

Gjestene kom aldri ordentlig i gang i det Liverpool-manageren beskriver som en «veldig vanskelig» første omgang. Odion Ighalo doblet ledelsen etter å ha holdt unna Martin Skrtel på vei inn i boksen, og sistnevnte måtte i tillegg ut med en ryggskade før pause.

Saken fortsetter under.


RØDT STORTAP: Ighalo fortsatte scoringsformen med to mål mot Liverpool. (Video: TV 2)

– Vi mistet hodet etter den første scoringen. Vi manglet kompaktheten i formasjonen vår. Vi føler oss selvfølgelig ikke bra i dag, for vi ønsket å komme hit og gjøre noe veldig annerledes enn det dere så i dag, fortsetter tyskeren.

Etter pause var de røde friskere, de viste mer vilje, og laget skapte betydelig mer fremover. Men avslutningene overlistet aldri Watford-målvakt Heurelho Gomes, selv om både Divock Origi, Christian Benteke og Jordon Ibe kom inn fra benken.

Savner stabilitet

I stedet fjerde Ighalo den lille spenningen som var ved å skalle inn Watfords tredje etter et presist innlegg fra høyresiden. Ballen gikk over Mamadou Sakho, som spilte for første gang på seks uker, og headingen sørget for kampens siste nettkjenning.

Les også: Spillersbørs: Samtlige skuffet

Dette var første gang Liverpool tapte 0–3 for et nyopprykket Premier League-lag siden det endte med samme sifre mot Newcastle i november 1993, ifølge statistikktjenesten Opta.

– Forhåpentligvis er dette det mest skuffende øyeblikket i Liverpool-livet mitt fra og med nå, sier Klopp.

– Vi må bare fortsette å jobbe og spille bedre fotball. Etter Manchester City tenkte alle «wow». Det var en del av det vi er i stand til, det var én side. I dag så vi en annen side. Jeg vet hvor bra dette laget kan være, og det er jobben min å hjelpe dem til å vise det regelmessig.

– Dette resultatet var veldig dårlig, og jeg er veldig skuffet over reaksjonen, konkluderer han.