- Veldig stort potensiale

Brendan Rodgers skryter av Jordon Ibe og Joe Gomez etter 2-0 seieren over Adelaide United.

Det var to tenåringer som kanskje imponerte mest for Liverpool i sommerens tredje oppkjøringskamp. Joe Gomez spilte en meget god førsteomgang, og Jordon Ibe fortsatte der han slapp mot Brisbane Roar. Rodgers fikk spørsmål om Ibe etter kampen.

 

- Han var utlånt i seks måneder forrige sesong, og kom tilbake og spilte for førstelaget. Han var en veldig viktig brikke i stallen. Han er fortsatt veldig ung, og bare 19 år gammel, men jeg tror du kan se potensialet. Det handler bare om at han må fortsette å jobbe hardt med spillet sitt. Han har fortsatt en vei å gå for å bli jevn, men alle ser potensialet, sa Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

 

- Alle våre unge spillere vet at de har en mulighet til å spille dersom de viser de har riktig personlighet. Joe Gomez på 18 år har også et enormt potensiale. Det er opp til dem. De vet at de vil få sjansen dersom de spiller sitt spill og følger den kollektive planen.

 

Rodgers tror Ibe vil bli best som kantspiller.

 

- Jeg har brukt han i en tierrolle, og kikket på ham der. Jeg tror han kan spille den rollen også, men jeg tenker han er en naturlig ving som liger å gå på utsiden. Han trives der som han kan komme én mot én. Hans beste posisjon vil sikkert bli på kanten.