- Vi er fortsatt på sporet

Brendan Rodgers tror ikke kraftanstrengelsen og tapet mot Chelsea vil ha noen negativ innvirkning på ligaformen, og nå er en naturlig avslutter i form av Daniel Sturridge på vei tilbake.

- Jeg er full av beundring for den innstillingen som spillerne viste over to kamper, jeg synes vi kom ut av det med stor heder, reflekterer Liverpools manager til Liverpool Echo etter de to semifinalene mot Chelsea i Capital One Cup. En kraftanstrengelse både fysisk og mentalt over 210 minutter, og som til slutt endte med tap.

- Vi gikk til semifinalen uten nerver eller tegn på å være plaget av presset. Vi spilte med en herlig utfoldelse offensivt samtidig som vi var sterke defensivt.

- Det er klart vi er skuffet siden vi så det som en mulighet til å komme til Wembley, men hva som sitter igjen etter to kamper er en virkelig positiv følelse. Ut fra spillet var vi det beste laget.

- Det var lett å se at vi ikke var effektive nok i den siste tredjedelen og det var hva som kostet oss avansement. En spesialist i de posisjonene kunne ha vært forskjellen for oss, men spillerne var fremragende og vi var uheldige som ikke kom til finalen.

- Vi kommer ikke til å være tynget av skuffelse, det er helt sikkert. Det gir oss bare ekstra motivasjon til å fortsette å prestere og avslutte sesongen med suksess. Vi er fortsatt på sporet.

- Vårt mål er fortsatt veldig klart. Å ende blant topp fire og å vinne et trofé. Vi spiller bra nå og med spillere på vei tilbake fra skader vil det gi oss ekstra kvalitet.

- Han er en enorm spiller for dette laget, fortsetter Rodgers om Daniel Sturridge, som er ventet å være minst på benken mot West Ham på lørdag.

- Du kan se nivået han har på sine avslutninger og hvilken type avslutninger han har. En kan bare tenke seg om han hadde spilt i de to semifinalene med de sjansene som vi skapte, du ville trolig forventet at han hadde scoret minst en gang i hver kamp.

- Det er ene og alene fordi Daniel er en naturlig avslutter. Det er ingen kritikk av noen andre, men Daniel er en goalgetter. Han har vært et stort savn for oss. Det er en nøkkelposisjon for et hvilket som helst lag, men spesielt slik som vi fungerer som et lag.