- Vi er mye bedre enn sist vi møtte West Ham

Brendan Rodgers slår fast at dagens Liverpool-utgave er mange hakk bedre enn utgaven som tapte for West Ham i september.

Liverpool-spillerne er ute etter å revansjere 3-1 nederlaget mot The Hammers på Boleyn Ground i september, når lagene møtes på Anfield i morgen ettermiddag.

- Dette er et annet lag med en annen mentalitet, slo Rodgers fast på sin pressekonferanse i går.

- Da vi møtte dem i høst hadde vi problemer. Vi prøvde å spille med den samme flyten og rytmen som vi har i dag, men klarte det bare ikke på det tidspunkt. Nå kan man se at selvtilliten er tilbake i laget. Jeg mener vi er tilbake på toppnivå.

- Det eneste vi må bli bedre på nå er effektiviteten foran mål. Måten vi kommer oss frem til sjanser på fungerer som det skal. Teampoet og kreativiteten er på plass. Men vi må bli mer effektive når vi kommer inn i feltet. Forhåpentligvis vil dette komme.

West Ham har imponert så langt denne sesongen, og er oppe på plassen foran Liverpool på tabellen.

- Jeg synes West Ham har gjort det meget bra. Jeg vil tro Sam mener at de fortsatt har alle muligheter til å spille seg inn blant topp fire. Det vil være masse folk som hevder at det er de ikke i stand til, og som vil påstå at de ikke har en sterk nok tropp, men slikt må du bare skyve til side og fokusere på egne prestasjoner.

- Sam er en erfaren manager. Han har vært en markant type innen fotballen lenge. Han forstår spillet veldig godt, og han skjønner at laget hans har vært fantastiske denne sesongen. Det blir en tøff kamp for oss, det er det ikke tvil om.

- Kampen om en topp fire-plassering blir veldig spennende Det er en rekke lag som kommer til å bli involvert i den kampen. Vi ønsker å sørge for at vi klarer en plass blant topp fire, så vi må bare stå på videre.

- Dersom vi får et positivt resultat mot West Ham, vil vi være i utfordrerposisjon. Med Daniel Sturridge på vei tilbake, har vi da et godt utgangspunkt foran sesongavslutningen.