– Vi fokuserer bare på å holde det gående

Denne helga står Liverpool overfor muligheten til å karre seg inn blant de fire beste på tabellen for første gang i år. Adam Lallana sier spillerne har stor tro på seier over Manchester United.

– Psykologisk sett er det enormt viktig for oss, sier 26-åringen til talkSPORT.

En eventuell Liverpool-seier i helga vil ta laget forbi Manchester United og opp på fjerdeplassen. Selv om det kun gjenstår åtte serierunder etter søndagens storoppgjør, tror ikke Lallana at dette nødvendigvis er kampen som avgjør kampen om Champions League-plasseringen.

Forventer kamp helt inn

– Det er fortsatt åtte kamper etter denne, og jeg er sikker på at ting stadig vil ta en ny vending fremover. Tottenham og Southampton er også fortsatt inne i kampen. Det er spennende for de nøytrale, og jeg tror det kommer til å avgjort helt på slutten.

Det var Manchester United som stakk av med de tre poengene da lagene møttes på Old Trafford før jul. Lallana startet kampen, men ble byttet ut til fordel for Mario Balotelli i pausen, da laget jaktet en redusering ettersom vertene ledet med to scoringer. «De røde djevlene» slapp likevel ikke inn mål takket være David de Gea i buret, og Liverpool reiste hjem med stygge 0–3 i snippesken.

Siden nederlaget har formkurven imidlertid én vei: oppover. Liverpool har ikke tapt en eneste av de tretten påfølgende ligakampene. Foran møtet med rivalene søndag ettermiddag har de helrøde vunnet sine fem siste Premier League-kamper.

Les også: Di María tilgjengelig – men kan benkes

– Vi slet i begynnelsen av sesongen, men det har definitivt snudd de siste månedene. Vi fokuserer bare på å holde det gående, fortsette å holde nullen og vinne fotballkamper. Vi skal konsentrere oss om oss selv på søndag, og selvtilliten er høy. Vi har stor tro på at vi kan vinne kampen, forteller Lallana.

Avspark er søndag klokka 14.30 norsk tid.