- Vi fortjente litt flaks

Reservelagstrener Michael Beale erkjente at hans gutter var litt heldige som vant mot Leicester.

Liverpool U21 tok sin første ligaseier for sesongen da det ble 2-1 mot Leicester, selv om det skal sies at det også bare var lagets fjerde kamp. Etter en god 1.omgang ble de røde satt under en del press etter pause, men greide å ta hjem alle tre poengene da et forsøk på klarering fra Leicester gikk via kaptein Cameron Brannagan og rett i mål.

- Det har tatt tid før vi fikk vår første seier og vi var noe heldige med seiersmålet, men alt i alt synes jeg at guttene fortjente den flaksen, sa trener Michael Beale til LFC TV etter kampen.

- Det ble tøft i 2.omgang, men vi kunne også ha ledet 3-0 eller 4-0 til pause. Vi har ikke spilt mange kamper i det siste og spillerne virket litt slitne sammenlignet med Leicester utover i 2.omgang. De stod imidlertid på til siste slutt og jeg er glad på deres vegne.

- Mot Everton var det de som mente at han skulle ha reddet det siste baklengsmålet, men slik er fotballen, forklarte Beale da han ble spurt om keeper Ryan Fulton. – Du har slike dager og så har du som i dag hvor han er en helt etter å ha reddet et straffespark på et tidspunkt hvor Leicester førte kampen og hvor alt kunne vært annerledes om det hadde gått inn.



 - Utover i kampen kunne jeg nok ha ønsket meg litt flere kalde hoder, men som nevnt mangler de kamper, de stod på i 90 minutter, og totalt sett er jeg godt fornøyd.