- Vi ga alt vi hadde

Brendan Rodgers mener at hans spillere kjempet heroisk og ga alt, da det ble et knepent tap på Stamford Bridge i den andre semifinalen i ligacupen. Dermed må Liverpool sette sin lit til FA-cupen om det skal bli besøk på Wembley denne sesongen.

Ekstraomganger måtte til for å kåre enn vinner i London. Dessverre var det de blå fra hovedstaden som stakk av med finalebilletten takket være en scoring av Branislav Ivanovic fire minutter ut i ekstraomgangene.

- Jeg synes vi var det beste laget over to kamper, men til syvende og sist må du sikre deg finaleplassen. Jeg mener at keeperen deres vant finaleplassen for Chelsea. Prestasjonsmessig var vi strålende. Også i kveld var vårt spill tidvis meget godt, og vi skapte sjanser, uttalte Brendan Roddgers til pressen etter kampslutt.

- Det kom aldri til å bli så mange sjanser til noen av lagene i denne kampen, men i første omgang skapte vi utvilsomt nok til å score et par mål. Men deres keeper gjorde noen veldig gode redninger, og til syvende og sist var det han som sørget for at det var de som tok seg til finalen og ikke vi.

- Jeg er stolt over laget mitt. Vi er skuffet over at vi ikke tok oss videre, men Chelsea var i toppform da de kom til Anfield forrige uke, og vi var strålende og vurde ha vunnet den kampen.

- I kveld var vi igjen veldig, veldig gode. Vi må lære oss å ta det neste steget. Vi hadde en rekke unge spillere der som jobbet sokkene av seg, og nå må vi ta det neste steget, forsøke å komme oss videre og vinne et trofé.

Liverpool har to muligheter igjen i så måte, FA-cupen og Europa League.

- Kamper som dette hjelper på utviklingen til våre spillere. Vi ønsket å gjøre alt som sto i vår makt for å nå finalen, og jeg synes vi gjorde det. Vi var bare ikke kliniske nok foran mål.

- Vi skapte sjanser, spesielt i første omgang på Anfield. Vi hadde nok sjanser til å score, men klarte ikke å få til avslutningene.

- Nederlaget er selvsagt smertefullt, for vi har lagt ned så stor innsats i disse kampene. Du så mot slutten at det ikke var mer krefter i beina deres. Vi hadde ikke mer å gi.

- Vi gjorde alt vi kunne i kampen. Vi spilte 3-4-3, og la så om og spilte med en diamant i ekstraomgangene for å forsøke å skape mer press.

- For å bli suksessfulle må vi tåle nederlag som dette også. Det var spesielt i denne turneringen at vi begynte å få fasong på laget igjen. Hvordan vi presser i kampene er viktig for oss, og jeg syntes vi skapte en rekke problemer for Chelsea. Men det ble ingen finale på oss.